ערך קלורי:
270 קלוריות למנה

חומרים ל-4 מנות:

700-600 גרם נתחי שווארמה הודו

2 שיני שום

גבעול רוזמרין

מלח ופלפל שחור

3 כפות מיץ לימון

3 כפות שמן זית

400 גרם עגבניות קלופות קצוצות

1 כף צלפים

 

אופן ההכנה:
  • שוטפים את נתחי ההודו ומייבשים על מגבות נייר.
  • קוצצים את השום עם מחטי הרוזמרין, מלח ופלפל, מערבבים בקצות האצבעות עם נתחי ההודו, מזליפים מעל את מיץ הלימון, מכסים ביריעת ניילון נצמד ומשהים כשעתיים. הופכים מדי פעם את נתחי ההודו.
  • מטגנים את נתחי ההודו בשמן חם עד שהם זהובים.
  • מוסיפים את העגבניות והצלפים ומבשלים כשעה על אש בינונית-נמוכה.
  • בקערה קטנה מערבבים את החלמונים עם מיץ הלימון.
  • מערבבים עם הרוטב ומוסיפים את המחמאה. מתאים להגיש עם פסטה או אורז לבן.

הדפססגור חלון