הודו (תכולה ב100- גר') |
החלק
|
אנרגיה
|
חלבון
|
שומן
|
כולסטרול (מ"ג)
|
ברזל
|
מגנזיום
|
ויטמין B12
|
(קק"ל)
|
(גרם)
|
(גרם)
|
(מ"ג)
|
(מ"ג)
|
(מיקרוגרם)
|
בשר בהיר (צלוי/מבושל אדום עם עור)
|
196
|
28
|
8
|
76
|
1
|
26
|
0.4
|
בשר כהה (צלוי/מבושל אדום עם עור)
|
220
|
27
|
11
|
89
|
2
|
23
|
0.4
|
בשר בהיר (צלוי/מבושל אדום ללא עור)
|
156
|
30
|
3
|
69
|
1
|
28
|
0.4
|
בשר כהה (צלוי/מבושל אדום ללא עור)
|
186
|
28
|
7
|
85
|
2
|
24
|
0.4
|
חזה (צלוי, בשר בלבד ללא עור)
|
157
|
30
|
3.2
|
69
|
1.4
|
28
|
0.4
|
ירך (צלוי, עם עור)
|
206
|
28
|
10
|
84
|
2
|
23
|
0.4
|
ירך (צלוי, ללא עור)
|
185
|
28
|
7
|
84
|
2
|
24
|
0.4
|
כבד (מבושל)
|
169
|
24
|
6
|
626
|
7.8
|
15
|
47.5
|
כנף (צלוי, עם עור)
|
227
|
27
|
12
|
80
|
1
|
25
|
0.3
|
כרע מבושל (עם עור)
|
206
|
28
|
10
|
84
|
2
|
23
|
0.4
|
כרע מבושל (ללא עור)
|
185
|
28
|
7
|
84
|
2
|
24
|
0.4
|
לבבות מבושלים
|
177
|
27
|
6.1
|
226
|
6.9
|
22
|
7
|
קורקבנים מבושלים
|
163
|
29
|
3.9
|
232
|
5.4
|
19
|
2
|
שוק מבושל (בשר בלבד)
|
185
|
28
|
7
|
84
|
2
|
24
|
0.4
|
שוק מבושל (בשר ועור)
|
206
|
28
|
10
|
84
|
2
|
23
|
0.4
|
|
|
|
|
|
|
|
|
עוף (תכולה ב100- גר') |
החלק
|
אנרגיה
|
חלבון
|
שומן
|
כולסטרול (מ"ג)
|
ברזל
|
מגנזיום
|
ויטמין B12
|
(קק"ל)
|
(גרם)
|
(גרם)
|
(מ"ג)
|
(מ"ג)
|
(מיקרוגרם)
|
בשר (צלוי/מבושל אדום עם עור)
|
237
|
27
|
13
|
87
|
1
|
23
|
0.3
|
בשר (צלוי/מבושל אדום ללא עור)
|
188
|
29
|
7
|
88
|
1
|
25
|
0.3
|
חזה (צלוי, בשר בלבד ללא עור)
|
164
|
31
|
4
|
84
|
1
|
29
|
0.3
|
חזה (מטוגן עם ציפוי, בשר בלבד ללא עור)
|
184
|
33
|
5
|
84
|
1
|
30
|
0.4
|
ירך (צלוי, עם עור)
|
245
|
25
|
15
|
92
|
1
|
22
|
0.3
|
ירך (צלוי, ללא עור)
|
207
|
26
|
11
|
94
|
1
|
24
|
0.3
|
כבד (מבושל)
|
157
|
24
|
5.5
|
631
|
8.5
|
21
|
19.4
|
כנף מטוגן (עם עור, עם ציפוי)
|
326
|
20
|
22
|
82
|
2
|
17
|
0.2
|
כנף (צלוי, עם עור)
|
288
|
27
|
19
|
83
|
1
|
19
|
0.3
|
כרע צלוי (עם עור)
|
245
|
25
|
15
|
92
|
1
|
22
|
0.3
|
כרע צלוי (ללא עור)
|
207
|
26
|
11
|
94
|
1
|
24
|
0.3
|
לבבות מבושלים
|
185
|
26
|
7.9
|
242
|
9
|
20
|
7.3
|
קורקבנים מבושלים
|
153
|
27
|
3.7
|
194
|
4.2
|
20
|
1.9
|
שוק מבושל (בשר בלבד)
|
171
|
28
|
6
|
92
|
1
|
24
|
0.3
|
שוק מבושל (בשר ועור)
|
214
|
27
|
11
|
90
|
1
|
23
|
0.3
|