המקור: USDA

 

הודו (תכולה ב100- גר')

החלק

אנרגיה

(קק"ל)

חלבון

(גרם)

שומן

(גרם)

כולסטרול (מ"ג)

ברזל

(מ"ג)

מגנזיום

(מ"ג)

ויטמין B12

(מיקרוגרם)

בשר בהיר (צלוי/מבושל אדום עם עור)

196

28

8

76

1

26

0.4

בשר כהה (צלוי/מבושל אדום עם עור)

220

27

11

89

2

23

0.4

בשר בהיר (צלוי/מבושל אדום ללא עור)

156

30

3

69

1

28

0.4

בשר כהה  (צלוי/מבושל אדום ללא עור)

186

28

7

85

2

24

0.4

חזה (צלוי, בשר בלבד ללא עור)

157

30

3.2

69

1.4

28

0.4

ירך (צלוי, עם עור)

206

28

10

84

2

23

0.4

ירך (צלוי, ללא עור)

185

28

7

84

2

24

0.4

כבד (מבושל)

169

24

6

626

7.8

15

47.5

כנף (צלוי, עם עור)

227

27

12

80

1

25

0.3

כרע מבושל (עם עור)

206

28

10

84

2

23

0.4

כרע מבושל (ללא עור)

185

28

7

84

2

24

0.4

לבבות מבושלים

177

27

6.1

226

6.9

22

7

קורקבנים מבושלים

163

29

3.9

232

5.4

19

2

שוק מבושל (בשר בלבד)

185

28

7

84

2

24

0.4

שוק מבושל (בשר ועור)

206

28

10

84

2

23

0.4

 

 

עוף (תכולה ב100- גר')

החלק

אנרגיה

(קק"ל)

חלבון

(גרם)

שומן

(גרם)

כולסטרול (מ"ג)

ברזל

(מ"ג)

מגנזיום

(מ"ג)

ויטמין B12

(מיקרוגרם)

בשר (צלוי/מבושל אדום עם עור)

237

27

13

87

1

23

0.3

בשר (צלוי/מבושל אדום ללא עור)

188

29

7

88

1

25

0.3

חזה (צלוי, בשר בלבד ללא עור)

164

31

4

84

1

29

0.3

חזה  (מטוגן עם ציפוי, בשר בלבד ללא עור)

184

33

5

84

1

30

0.4

ירך (צלוי, עם עור)

245

25

15

92

1

22

0.3

ירך (צלוי, ללא עור)

207

26

11

94

1

24

0.3

כבד (מבושל)

157

24

5.5

631

8.5

21

19.4

כנף מטוגן (עם עור, עם ציפוי)

326

20

22

82

2

17

0.2

כנף (צלוי, עם עור)

288

27

19

83

1

19

0.3

כרע צלוי (עם עור)

245

25

15

92

1

22

0.3

כרע צלוי (ללא עור)

207

26

11

94

1

24

0.3

לבבות מבושלים

185

26

7.9

242

9

20

7.3

קורקבנים מבושלים

153

27

3.7

194

4.2

20

1.9

שוק מבושל (בשר בלבד)

171

28

6

92

1

24

0.3

שוק מבושל (בשר ועור)

214

27

11

90

1

23

0.3


הדפססגור חלון