המקור: USDA
החלק
אנרגיה
(קק"ל)
חלבון
(גרם)
שומן
כולסטרול (מ"ג)
ברזל
(מ"ג)
מגנזיום
ויטמין B12
(מיקרוגרם)
בשר בהיר (צלוי/מבושל אדום עם עור)
196
28
8
76
1
26
0.4
בשר כהה (צלוי/מבושל אדום עם עור)
220
27
11
89
2
23
בשר בהיר (צלוי/מבושל אדום ללא עור)
156
30
3
69
בשר כהה (צלוי/מבושל אדום ללא עור)
186
7
85
24
חזה (צלוי, בשר בלבד ללא עור)
157
3.2
1.4
ירך (צלוי, עם עור)
206
10
84
ירך (צלוי, ללא עור)
185
כבד (מבושל)
169
6
626
7.8
15
47.5
כנף (צלוי, עם עור)
227
12
80
25
0.3
כרע מבושל (עם עור)
כרע מבושל (ללא עור)
לבבות מבושלים
177
6.1
226
6.9
22
קורקבנים מבושלים
163
29
3.9
232
5.4
19
שוק מבושל (בשר בלבד)
שוק מבושל (בשר ועור)
בשר (צלוי/מבושל אדום עם עור)
237
13
87
בשר (צלוי/מבושל אדום ללא עור)
188
88
164
31
4
חזה (מטוגן עם ציפוי, בשר בלבד ללא עור)
184
33
5
245
92
207
94
5.5
631
8.5
21
19.4
כנף מטוגן (עם עור, עם ציפוי)
326
20
82
17
0.2
288
83
כרע צלוי (עם עור)
כרע צלוי (ללא עור)
7.9
242
9
7.3
153
3.7
194
4.2
1.9
171
214
90