1653
דוחות מבוקרים
דף הבית
מצגות
קישורים
אודות המועצה
מכרזים
צור קשר
עבור לאתר המגדלים
Русский
English
בריאות ותזונה נכונה
הרצאת ד"ר רני פולק בנושא רפואה במטבח
ד"ר אולגה רז - סרטונים קצרים בנושא תזונה נכונה
ביצים
עוף והודו
אוכלים בטוח
איך מזהים ביצה טריה?
ביצה - אוכלים בטוח
עצות לטיפול בעוף לפני בישול
שאלות ותשובות
מתכונים
מחקרים וכתבות
מכון יסודות שאלות מפתח
איך מכינים חזה הודו עסיסי?
מחקר מנפץ את מיתוס הכולסטרול
ביצי על
הכל על כולסטרול
חיים בשלום עם ביצה ליום
ביצה הינה "תחנת-כוח" בריאותית
10 יתרונות בריאותיים של ביצים
השפעת מזון על רמת הכולסטרול בדם
חוקרים: אכילת ביצים בכמות גדולה מותרת
כמה ביצים בשבוע זה עדיין בריא?
מידע לדיאטניות
ערכים תזונתיים
טיפים לקיץ
המקור 1
המקור 2
המקור 3
המקור 4
המקור 5
דף הבית
אוכלים בטוח
אוכלים בטוח
בבריאות במוצרי הלול תוכלו ללמוד על שימוש בטוח וטיפול נכון במוצרי העוף, ההודו והביצים
איך מזהים ביצה טריה?
בואו ותראו כיצד ניתן לזהות אם הביצה טריה. בדיקה ראשונה כאשר הביצה בקליפתה ובדיקה נוספת לאחר שבירתה.
ביצה - אוכלים בטוח
יש לקנות אך רק ביצים מוחתמות !!! דבר המבטיח שעברו בדיקה, שיקוף, מיון ואריזה בתחנות מיון רשמיות המבוקרות על-ידי רופא וטרינר מומחה ואנשי מקצוע אחרים. במהלך השיקוף, כחלק מתהליך המיון, מוצאות מהשיווק ביצים פסולות, כהגדרתן בכללי המועצה לענף הלול...
עצות לטיפול בעוף לפני בישול
יש לשמור עוף קפוא בטמפרטורה של מינוס 18 מעלות צלסיוס. העוף מתאים לאחסון ממושך וראוי לשימוש עד שנה. לצורך הפשרת העוף הקפוא...
שאלות ותשובות
שאלות ותשובות בכל הקשור לשימוש בטוח במוצרי הלול:עוף, הודו וביצים