1656
דוחות מבוקרים
דף הבית
מצגות
קישורים
אודות המועצה
מכרזים
צור קשר
עבור לאתר המגדלים
Русский
English
בריאות ותזונה נכונה
הרצאת ד"ר רני פולק בנושא רפואה במטבח
ד"ר אולגה רז - סרטונים קצרים בנושא תזונה נכונה
ביצים
עוף והודו
אוכלים בטוח
איך מזהים ביצה טריה?
ביצה - אוכלים בטוח
עצות לטיפול בעוף לפני בישול
שאלות ותשובות
מתכונים
מחקרים וכתבות
מכון יסודות שאלות מפתח
איך מכינים חזה הודו עסיסי?
מחקר מנפץ את מיתוס הכולסטרול
ביצי על
הכל על כולסטרול
חיים בשלום עם ביצה ליום
ביצה הינה "תחנת-כוח" בריאותית
10 יתרונות בריאותיים של ביצים
השפעת מזון על רמת הכולסטרול בדם
חוקרים: אכילת ביצים בכמות גדולה מותרת
כמה ביצים בשבוע זה עדיין בריא?
מידע לדיאטניות
ערכים תזונתיים
טיפים לקיץ
המקור 1
המקור 2
המקור 3
המקור 4
המקור 5
דף הבית
מידע לדיאטניות
מידע לדיאטניות
ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים עוף, הודו וביצים, טבלאות לפי חלקים ולפי רכיבים
טיפים לקיץ
בקיץ, הרבה אנשים מעדיפים לא לאכול ארוחות חמות וכבדות, ולכן אפשר לעשות ...
המקור 1
בגיליון זה אנו מביאים מחקר שהתפרסם בכתב העת "Nutrition", בו החוקר ד"ר ברוס גריפין מאוניברסיטת Surrey בבריטניה, טוען כי יש להתייחס לביצים כאל "מזון על", כאשר ביצים יכולות להגן מפני מחלות לב, סרטן שד, בעיות עיניים וגם לסייע בשריפת קלוריות.
המקור 2
בגיליון זה אנו מבאים לכם סיכום של אולגה רז, דיאטנית קלינית וחוקרת, מנהלת היחידה לתזונה במרכז ודיאטה בבית חולים איכילוב בתל אביב, על כנס תזונה שנערך בחסות המועצה לענף הלול.
המקור 3
הגיליון האינטרנטי של "המקור" מביא הפעם שלוש ידיעות על שימוש בביצים ועל השפעתן על הבריאות. אכן, לדיאטניות כבר מוכר היטב ערכה התזונתי הייחודי של הביצה, אך בקרב הקהל הרחב עדיין שולטות הסטיגמות של העבר, ואנחנו שמחים לחזק את עמדת הדיאטניות בנושא זה.
המקור 4
בגיליון הרביעי מגיע לאחר פעילות הסברתית של המועצה כנגד המיתוס המוטעה לקשר שבין ביצים וכולסטרול. כיום ישנה הכרה של אנשי המקצוע בישראל כי לא קיים קשר בין צריכת ביצים המכילות כולסטרול לבין מחלות לב. במהלך הליך ההסברתי נתמך הנושא במסמך משותף בין איגוד הקרדיולגים ולעמותת "עתיד"...
המקור 5
בגיליון החמישי אנחנו עוסקים ביתרונותיו הבראותיים של בשר ההודו, בשר דל בשומן ואשר מכיל חלבון בעל ערך ביולוגי גבוה ובכמות גדולה. מסקר שערכנו הציבור מכיר בתכונותיו עם זאת פחות מודע לשימוש הנרחב במטבח שניתן לעשות בו. באתר המועצה ניתן למצוא מתכונים מבשר הודו בצירוף תמונות וצילומי ווידאו.