החומרים ל-6-4 מנות:

750 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
2 פלפלים אדומים
2 פלפלים ירוקים
2 פלפלים צהובים
1/4 כוס שמן זית
לרוטב:
2 שיני שום כתושות
מלח ומעט טבסקו
3 כפות מיץ לימון
2 כפות שמן זית
להגשה:
1 כוס בוטנים קלויים

 

ההכנה:

  • תחילה מכינים את הפלפלים, חותכים אותם לרבעים לאורכם, מרחיקים את הגבעול והגרעינים ופורסים לרוחב בעובי חצי ס"מ. מנגבים במגבות נייר ומטגנים במעט שמן זית עד שהם מתרככים. מסירים מהאש.
  • מנגבים את רצועות הבשר במגבות נייר. מחממים היטב מחבת פסים, מוסיפים מעט שמן זית ומטגנים את העוף מכל הצדדים על אש גבוהה, מבלי לייבש. מסירים מהאש ומוסיפים לפלפלים.
  • מערבבים את מרכיבי הרוטב ויוצקים על הפלפלים והעוף. מפזרים מעל את הבוטנים ומגישים מיד.

הדפססגור חלון