חפש

    החומרים ל-6-4 מנות:

    750 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
    2 פלפלים אדומים
    2 פלפלים ירוקים
    2 פלפלים צהובים
    1/4 כוס שמן זית
    לרוטב:
    2 שיני שום כתושות
    מלח ומעט טבסקו
    3 כפות מיץ לימון
    2 כפות שמן זית
    להגשה:
    1 כוס בוטנים קלויים

     

    ההכנה:

    • תחילה מכינים את הפלפלים, חותכים אותם לרבעים לאורכם, מרחיקים את הגבעול והגרעינים ופורסים לרוחב בעובי חצי ס"מ. מנגבים במגבות נייר ומטגנים במעט שמן זית עד שהם מתרככים. מסירים מהאש.
    • מנגבים את רצועות הבשר במגבות נייר. מחממים היטב מחבת פסים, מוסיפים מעט שמן זית ומטגנים את העוף מכל הצדדים על אש גבוהה, מבלי לייבש. מסירים מהאש ומוסיפים לפלפלים.
    • מערבבים את מרכיבי הרוטב ויוצקים על הפלפלים והעוף. מפזרים מעל את הבוטנים ומגישים מיד.