ערך קלורי:
170 קלוריות למנה
חומרים ל-6 מנות:
1/2 חזה הודו עם העור
3 כפות שמן קנולה
מלח גס ופלפל לבן טחון
1/2 כוס מיונז
3 כפות שמן זית
1 כף עלי טרגון קצוצים
1/2 כוס אגוזי קשיו קלויים.
אופן ההכנה:
-
מברישים היטב את חזה ההודו בשמן, מתבלים במלח ופלפל ומניחים בתבנית חסינת אש.
-
אופים כ-45 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, עד שהנוזלים הניגרים מהבשר אחרי נעיצת מזלג בחלק העבה שקופים. מצננים כרבע שעה.
-
מסירים את העור וחותכים את הבשר לקוביות, מערבבים עם המיונז, שמן הזית והטרגון ומצננים.
- לפני ההגשה מפזרים מעל את אגוזי הקשיו.
-
מגישים על מצע עלי חסה עם לחם פרוס או ככריך עם פרוסות עגבנייה ועלי חסה