ערך קלורי:
170 קלוריות למנה

חומרים ל-6 מנות:
1/2 חזה הודו עם העור
3 כפות שמן קנולה
מלח גס ופלפל לבן טחון
1/2 כוס מיונז
3 כפות שמן זית
1 כף עלי טרגון קצוצים
1/2 כוס אגוזי קשיו קלויים.

אופן ההכנה:

  • מברישים היטב את חזה ההודו בשמן, מתבלים במלח ופלפל ומניחים בתבנית חסינת אש.
  • אופים כ-45 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, עד שהנוזלים הניגרים מהבשר אחרי נעיצת מזלג בחלק העבה שקופים. מצננים כרבע שעה.
  • מסירים את העור וחותכים את הבשר לקוביות, מערבבים עם המיונז, שמן הזית והטרגון ומצננים.
  • לפני ההגשה מפזרים מעל את אגוזי הקשיו.
  • מגישים על מצע עלי חסה עם לחם פרוס או ככריך עם פרוסות עגבנייה ועלי חסה

הדפססגור חלון