חפש
    ערך קלורי:
    170 קלוריות למנה

    חומרים ל-6 מנות:
    1/2 חזה הודו עם העור
    3 כפות שמן קנולה
    מלח גס ופלפל לבן טחון
    1/2 כוס מיונז
    3 כפות שמן זית
    1 כף עלי טרגון קצוצים
    1/2 כוס אגוזי קשיו קלויים.

    אופן ההכנה:

    • מברישים היטב את חזה ההודו בשמן, מתבלים במלח ופלפל ומניחים בתבנית חסינת אש.
    • אופים כ-45 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, עד שהנוזלים הניגרים מהבשר אחרי נעיצת מזלג בחלק העבה שקופים. מצננים כרבע שעה.
    • מסירים את העור וחותכים את הבשר לקוביות, מערבבים עם המיונז, שמן הזית והטרגון ומצננים.
    • לפני ההגשה מפזרים מעל את אגוזי הקשיו.
    • מגישים על מצע עלי חסה עם לחם פרוס או ככריך עם פרוסות עגבנייה ועלי חסה