ערך קלורי:
150קלוריות למנה
החומרים ל-6 מנות:
1 ק"ג כנפי הודו
להשריה:
1 כוס עשבי תיבול קצוצים: בזיליקום, נענע וכוסברה
2 כפות ג'ינג'ר טרי קצוץ
4 שיני שום
2 כפות רוטב סויה
2 כפות שמן קנולה
2 כפות סוכר חום
1 פלפל אדום חריף
אופן ההכנה:
-
מרסקים את כל מרכיבי ההשריה במעבד מזון.
-
שוטפים את הכנפיים, מנגבים במגבות נייר ומורחים בתערובת ההשריה. מניחים בקערה שטוחה, יוצקים מעל את המשרה שנותרה.
-
משרים כשעתיים ומדי פעם הופכים.
-
ניתן להכין בגריל, במחבת פסים מחוממת היטב או לאפות כ-40 דקות בתנור שחומם מראש לחום גבוה, 210 מעלות.