ערך קלורי:
150קלוריות למנה
החומרים ל-6 מנות:

1 ק"ג כנפי הודו

להשריה:

1 כוס עשבי תיבול קצוצים: בזיליקום, נענע וכוסברה

2 כפות ג'ינג'ר טרי קצוץ

4 שיני שום

2 כפות רוטב סויה

2 כפות שמן קנולה

2 כפות סוכר חום

1 פלפל אדום חריף


אופן ההכנה:
  • מרסקים את כל מרכיבי ההשריה במעבד מזון.
  • שוטפים את הכנפיים, מנגבים במגבות נייר ומורחים בתערובת ההשריה. מניחים בקערה שטוחה, יוצקים מעל את המשרה שנותרה.
  • משרים כשעתיים ומדי פעם הופכים.
  • ניתן להכין בגריל, במחבת פסים מחוממת היטב או לאפות כ-40 דקות בתנור שחומם מראש לחום גבוה, 210 מעלות.

הדפססגור חלון