חפש

    כנפי הודו אפויות ברוטב ג`ינג`ר וסויה - מתכון דיאטטי

    ערך קלורי:
    150קלוריות למנה
    החומרים ל-6 מנות:

    1 ק"ג כנפי הודו

    להשריה:

    1 כוס עשבי תיבול קצוצים: בזיליקום, נענע וכוסברה

    2 כפות ג'ינג'ר טרי קצוץ

    4 שיני שום

    2 כפות רוטב סויה

    2 כפות שמן קנולה

    2 כפות סוכר חום

    1 פלפל אדום חריף


    אופן ההכנה:
    • מרסקים את כל מרכיבי ההשריה במעבד מזון.
    • שוטפים את הכנפיים, מנגבים במגבות נייר ומורחים בתערובת ההשריה. מניחים בקערה שטוחה, יוצקים מעל את המשרה שנותרה.
    • משרים כשעתיים ומדי פעם הופכים.
    • ניתן להכין בגריל, במחבת פסים מחוממת היטב או לאפות כ-40 דקות בתנור שחומם מראש לחום גבוה, 210 מעלות.