ערך קלורי:
305 קלוריות למנה
החומרים ל-4 מנות:

500 גרם נתחי שווארמה הודו פרוסים ברוחב 2 ס"מ

שמן קנולה לטיגון

1 פלפל ירוק פרוס

1 כף שומשום

לבלילה:

1/4 כוס קורנפלור

2 כפות קמח

1 כפית סוכר

1/2 כפית אבקת אפייה

1/4 כוס מים

1 כפית שמן שומשום

לרוטב:

1 כוס מיץ עגבניות

2 כפות רסק עגבניות

1 כף סוכר

מיץ מחצי לימון

1 כפית שמן שומשום


אופן ההכנה:
  • בקערה בינונית מערבבים יחד את כל מרכיבי הבלילה ומשרים בתוכם את נתחי ההודו עד לכיסוי אחיד.
  • בסיר לטיגון עמוק, במחבת כבדה או בווק מחממים שמן בגובה 6-5 ס"מ.
  • מוציאים בכל פעם כמה נתחי הודו מהבלילה ומטגנים 3 - 5 דקות, עד לקבלת בשר רך וזהוב, מניחים על מגבות נייר לספיגת השמן.
  • מעבירים מעט מהשמן למחבת קטנה ומטגנים את פרוסות הפלפל והשומשום, עד שהם זהובים.
  • מוסיפים את כל מרכיבי הרוטב ומערבבים היטב.
  • מוסיפים את נתחי ההודו המטוגנים, מחממים דקה או שתיים ומגישים. מתאים להגיש על מצע אטריות .

הדפססגור חלון