חפש
    ערך קלורי:
    305 קלוריות למנה
    החומרים ל-4 מנות:

    500 גרם נתחי שווארמה הודו פרוסים ברוחב 2 ס"מ

    שמן קנולה לטיגון

    1 פלפל ירוק פרוס

    1 כף שומשום

    לבלילה:

    1/4 כוס קורנפלור

    2 כפות קמח

    1 כפית סוכר

    1/2 כפית אבקת אפייה

    1/4 כוס מים

    1 כפית שמן שומשום

    לרוטב:

    1 כוס מיץ עגבניות

    2 כפות רסק עגבניות

    1 כף סוכר

    מיץ מחצי לימון

    1 כפית שמן שומשום


    אופן ההכנה:
    • בקערה בינונית מערבבים יחד את כל מרכיבי הבלילה ומשרים בתוכם את נתחי ההודו עד לכיסוי אחיד.
    • בסיר לטיגון עמוק, במחבת כבדה או בווק מחממים שמן בגובה 6-5 ס"מ.
    • מוציאים בכל פעם כמה נתחי הודו מהבלילה ומטגנים 3 - 5 דקות, עד לקבלת בשר רך וזהוב, מניחים על מגבות נייר לספיגת השמן.
    • מעבירים מעט מהשמן למחבת קטנה ומטגנים את פרוסות הפלפל והשומשום, עד שהם זהובים.
    • מוסיפים את כל מרכיבי הרוטב ומערבבים היטב.
    • מוסיפים את נתחי ההודו המטוגנים, מחממים דקה או שתיים ומגישים. מתאים להגיש על מצע אטריות .