ערך קלורי:
305 קלוריות למנה
החומרים ל-4 מנות:
500 גרם נתחי שווארמה הודו פרוסים ברוחב 2 ס"מ
שמן קנולה לטיגון
1 פלפל ירוק פרוס
1 כף שומשום
לבלילה:
1/4 כוס קורנפלור
2 כפות קמח
1 כפית סוכר
1/2 כפית אבקת אפייה
1/4 כוס מים
1 כפית שמן שומשום
לרוטב:
1 כוס מיץ עגבניות
2 כפות רסק עגבניות
1 כף סוכר
מיץ מחצי לימון
1 כפית שמן שומשום
אופן ההכנה:
-
בקערה בינונית מערבבים יחד את כל מרכיבי הבלילה ומשרים בתוכם את נתחי ההודו עד לכיסוי אחיד.
-
בסיר לטיגון עמוק, במחבת כבדה או בווק מחממים שמן בגובה 6-5 ס"מ.
-
מוציאים בכל פעם כמה נתחי הודו מהבלילה ומטגנים 3 - 5 דקות, עד לקבלת בשר רך וזהוב, מניחים על מגבות נייר לספיגת השמן.
-
מעבירים מעט מהשמן למחבת קטנה ומטגנים את פרוסות הפלפל והשומשום, עד שהם זהובים.
-
מוסיפים את כל מרכיבי הרוטב ומערבבים היטב.
-
מוסיפים את נתחי ההודו המטוגנים, מחממים דקה או שתיים ומגישים. מתאים להגיש על מצע אטריות .