ערך קלורי:
370 קלוריות למנה
החומרים ל-6 מנות:
6 שניצלים מחזה הודו

מלח, פלפל שחור ופפריקה

1/2 כוס קמח

2 ביצים

1 שקית צ'יפס פריך

100 גרם שבבי שקדים

שמן קנולה לטיגון

להגשה:

6 רבעי לימון בקליפה

אופן ההכנה:
  • מנגבים את השניצלים במגבות נייר ומתבלים היטב במלח, פלפל שחור ופפריקה. משהים לפחות רבע שעה.
  • שמים את הקמח בקערה שטוחה וטובלים בו את השניצלים.
  • טורפים את הביצים בקערה נפרדת וטובלים בה את השניצלים.
  • בעזרת פטיש עץ מרסקים במכות קלות את הצ'יפס בתוך השקית, מעבירים לקערה שטוחה ומוסיפים את שבבי השקדים, טובלים את השניצלים.
  • מחממים שמן במחבת כבדה, מנמיכים את האש לבינונית ומטגנים את השניצלים משני הצדדים. מגישים עם רבעי לימון ופטרוזיליה.

הדפססגור חלון