חפש
    ערך קלורי:
    370 קלוריות למנה
    החומרים ל-6 מנות:
    6 שניצלים מחזה הודו

    מלח, פלפל שחור ופפריקה

    1/2 כוס קמח

    2 ביצים

    1 שקית צ'יפס פריך

    100 גרם שבבי שקדים

    שמן קנולה לטיגון

    להגשה:

    6 רבעי לימון בקליפה

    אופן ההכנה:
    • מנגבים את השניצלים במגבות נייר ומתבלים היטב במלח, פלפל שחור ופפריקה. משהים לפחות רבע שעה.
    • שמים את הקמח בקערה שטוחה וטובלים בו את השניצלים.
    • טורפים את הביצים בקערה נפרדת וטובלים בה את השניצלים.
    • בעזרת פטיש עץ מרסקים במכות קלות את הצ'יפס בתוך השקית, מעבירים לקערה שטוחה ומוסיפים את שבבי השקדים, טובלים את השניצלים.
    • מחממים שמן במחבת כבדה, מנמיכים את האש לבינונית ומטגנים את השניצלים משני הצדדים. מגישים עם רבעי לימון ופטרוזיליה.