ערך קלורי:
490 קלוריות למנה
החומרים ל-4 מנות:

600 גרם חזה עוף חתוך לקוביות בגודל 3-2 ס"מ

3 כפות רוטב סויה

3 כפות יין שרי או יין לבן חצי יבש

1 כפית סוכר חום

מלח ופלפל שחור

2 כפות קורנפלור

4 כפות שמן קנולה

100 גרם אגוזי מלך

2 גבעולי סלרי חתוכים לרצועות דקות

1 בצל בינוני פרוס ומופרד לטבעות

2 פלפלים אדומים פרוסים דק

1/2 כוס ציר עוף

 

אופן ההכנה:
  • שוטפים את קוביות ההודו ומנגבים במגבות נייר. מערבבים בקערה את רוטב הסויה, היין, סוכר, מלח ופלפל עם הקורנפלור ומוסיפים את קוביות הבשר.
  • במחבת כבדה מחממים כף שמן ומטגנים את האגוזים, רק עד שיזהיבו. מסירים מהאש ומעבירים לקערה.
  • מוסיפים למחבת כף שמן ומטגנים את רצועות הסלרי על אש גבוהה. מוסיפים את טבעות הבצל ומטגנים מעט ואז את הפלפל האדום. מסירים מהאש ומעבירים לקערה עם האגוזים.
  • מוסיפים למחבת את השמן הנותר ומטגנים את קוביות הבשר מכל הצדדים, עד שהן זהובות.
  • מוסיפים את ציר ההודו ומביאים לרתיחה.
  • מנמיכים את האש, מוסיפים את תערובת האגוזים והירקות ומחממים דקה. מתאים להגיש עם אורז.

הדפססגור חלון