ערך קלורי:
490 קלוריות למנה
החומרים ל-4 מנות:
600 גרם חזה עוף חתוך לקוביות בגודל 3-2 ס"מ
3 כפות רוטב סויה
3 כפות יין שרי או יין לבן חצי יבש
1 כפית סוכר חום
מלח ופלפל שחור
2 כפות קורנפלור
4 כפות שמן קנולה
100 גרם אגוזי מלך
2 גבעולי סלרי חתוכים לרצועות דקות
1 בצל בינוני פרוס ומופרד לטבעות
2 פלפלים אדומים פרוסים דק
1/2 כוס ציר עוף
-
שוטפים את קוביות ההודו ומנגבים במגבות נייר. מערבבים בקערה את רוטב הסויה, היין, סוכר, מלח ופלפל עם הקורנפלור ומוסיפים את קוביות הבשר.
-
במחבת כבדה מחממים כף שמן ומטגנים את האגוזים, רק עד שיזהיבו. מסירים מהאש ומעבירים לקערה.
-
מוסיפים למחבת כף שמן ומטגנים את רצועות הסלרי על אש גבוהה. מוסיפים את טבעות הבצל ומטגנים מעט ואז את הפלפל האדום. מסירים מהאש ומעבירים לקערה עם האגוזים.
-
מוסיפים למחבת את השמן הנותר ומטגנים את קוביות הבשר מכל הצדדים, עד שהן זהובות.
-
מוסיפים את ציר ההודו ומביאים לרתיחה.
-
מנמיכים את האש, מוסיפים את תערובת האגוזים והירקות ומחממים דקה. מתאים להגיש עם אורז.