ערך קלורי:
470 קלוריות למנה
החומרים ל- 6 מנות:

1 קילו חזה הודו חתוך לקוביות גדולות

1 פלפל אדום חריף פרוס ללא הגרעינים

4 שיני שום כתושות

מיץ מלימון אחד

5 כפות שמן זית

מלח, קינמון ותרמילי הל

100 גרם צימוקים בהירים

75 גרם צנוברים

2 כפות נענע קצוצה

אופן ההכנה:
  • מניחים את קוביות ההודו בקערה.
  • מערבבים יחד את פרוסות הפלפל, השום, מיץ הלימון, 2 כפות שמן זית, מלח, קינמון והל.
  • יוצקים את התערובת על קוביות ההודו, מכסים את הקערה ביריעת ניילון נצמד ומצננים כשעה במקרר.
  • מחממים את השמן הנותר. מוציאים את קוביות ההודו מהמשרה, מנגבים במגבות נייר ומטגנים מכל הצדדים בשמן החם עד שהצבע זהוב.
  • מוסיפים את המשרה, את הצימוקים ואת הצנוברים, מביאים לרתיחה, מכסים את המחבת, מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות, עד שהבשר רך.
  • מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים בעלי נענע קצוצים. מתאים להגיש עם מחית תפוחי אדמה או כרובית מאודה.

הדפססגור חלון