ערך קלורי:
600 קלוריות למנה

החומרים ל-6 מנות:

1 קילו חזה הודו

4 כפות שמן קנולה

1 בצל גדול פרוס

3 גזרים פרוסים גס

2 עגבניות חתוכות לרבעים

2 פלפלים ירוקים בהירים פרוסים לרוחב

1 צרור פטרוזיליה

1 צרור שמיר

מלח גס ופלפל שחור גרוס גס

אופן ההכנה:
  • מחממים היטב סיר טפלון כבד עם השמן, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא זהוב.
  • מוסיפים לסיר את חזה ההודו ומטגנים מכל הצדדים.
  • מוסיפים את הגזרים, העגבניות ופרוסות הפלפל.
  • קושרים את הפטרוזיליה והשמיר בחוט שפגט ומוסיפים לסיר, מתבלים במלח ופלפל.
  • מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה. אין צורך להוסיף נוזלים. מסירים מהאש.
  • מרחיקים את עשבי התיבול, פורסים את החזה ומגישים.
    מתאים להגיש על מצע אורז או פסטה.
  • ניתן לצנן, לפרוס ולהגיש בתוך כריך, עם חלק מהירקות והרוטב שישמשו כממרח.

הדפססגור חלון