עוף (תכולה ב100- גר') |
החלק |
אנרגיה
(קק"ל) |
חלבון
(גרם) |
שומן
(גרם) |
כולסטרול (מ"ג) |
ברזל
(מ"ג) |
מגנזיום
(מ"ג) |
ויטמין B12
(מיקרוגרם) |
בשר (צלוי/מבושל אדום עם עור) |
237 |
27 |
13 |
87 |
1 |
23 |
0.3 |
בשר (צלוי/מבושל אדום ללא עור) |
188 |
29 |
7 |
88 |
1 |
25 |
0.3 |
חזה (צלוי, בשר בלבד ללא עור) |
164 |
31 |
4 |
84 |
1 |
29 |
0.3 |
חזה (מטוגן עם ציפוי, בשר בלבד ללא עור) |
184 |
33 |
5 |
84 |
1 |
30 |
0.4 |
ירך (צלוי, עם עור) |
245 |
25 |
15 |
92 |
1 |
22 |
0.3 |
ירך (צלוי, ללא עור) |
207 |
26 |
11 |
94 |
1 |
24 |
0.3 |
כבד (מבושל) |
157 |
24 |
5.5 |
631 |
8.5 |
21 |
19.4 |
כנף מטוגן (עם עור, עם ציפוי) |
326 |
20 |
22 |
82 |
2 |
17 |
0.2 |
כנף (צלוי, עם עור) |
288 |
27 |
19 |
83 |
1 |
19 |
0.3 |
כרע צלוי (עם עור) |
245 |
25 |
15 |
92 |
1 |
22 |
0.3 |
כרע צלוי (ללא עור) |
207 |
26 |
11 |
94 |
1 |
24 |
0.3 |
לבבות מבושלים |
185 |
26 |
7.9 |
242 |
9 |
20 |
7.3 |
קורקבנים מבושלים |
153 |
27 |
3.7 |
194 |
4.2 |
20 |
1.9 |
שוק מבושל (בשר בלבד) |
171 |
28 |
6 |
92 |
1 |
24 |
0.3 |
שוק מבושל (בשר ועור) |
214 |
27 |
11 |
90 |
1 |
23 |
0.3 |