בשר עוף - ערכים תזונתיים (ל-100 גרם)
|
בשר ועור עם עצמות |
חזה (בשר בלבד, מבושל) |
חזה (בשר בלבד,מטוגן) |
אנרגיה |
144 קלוריות |
151 קלוריות |
187 קלוריות |
חלבון |
16 גר' |
29 גר' |
33 |
שומן |
8 גר' |
3 גר' |
4.7 |
ברזל |
0.76 גר' |
0.88 מ"ג |
1.14 |
מגנזיום |
13 מ"ג |
24 מ"ג |
31 |
אבץ |
1.2 מ"ג |
0.97 מ"ג |
1.1 |
ויטמין B6 |
0.14 מ"ג |
0.33 מ"ג |
0.64 |
ויטמין B12 |
0.13 מיקרוגרם |
0.23 מיקרוגרם |
0.4 |
כולסטרול |
235 מ"ג |
77 מ"ג |
91 |
|
ירך (בשר בלבד, מבושל) |
כבד מבושל |
כנף מבושלת (בשר, עור ועצמות) |
אנרגיה |
185 קלוריות |
157 |
129 |
חלבון |
26 גר' |
24 |
12 |
שומן |
8 גר' |
5.5 |
9 |
ברזל |
1.4 גר' |
8.5 |
0.6 |
מגנזיום |
21 מ"ג |
21 |
8 |
אבץ |
2.8 מ"ג |
4 |
0.8 |
B6 |
0.21 |
0.6 |
0.1 |
B12 |
0.23 מיקרוגרם |
19.4 |
0.09 |
כולסטרול |
89 |
631 |
36 |
|
כנף מבושלת (בשר בלבד) |
כרע מבושל (בשר ועור) |
כרע מבושל (בשר בלבד) |
אנרגיה |
181 קלוריות |
232 |
119 |
חלבון |
27 גר' |
23 גר' |
19.6 |
שומן |
7 גר' |
14 |
4 |
ברזל |
1.12 מ"ג |
1.4 |
1.0 |
מגנזיום |
18 מ"ג |
19 |
24 |
אבץ |
2 מ"ג |
2.3 |
1.9 |
B6 |
0.3 מ"ג |
0.17 |
0.3 |
B12 |
0.22 מיקרוגרם |
0.19 |
0.35 |
כולסטרול |
74 מ"ג |
84 |
83 |
|
לבבות מבושלים |
קורקבנים מבושלים |
שוק מבושל (בשר בלבד) |
שוק מבושל (בשר ועור) |
אנרגיה |
185 קלוריות |
153 |
170 |
220 |
חלבון |
26 גר' |
27 |
27 |
24 |
שומן |
8 גר' |
3.6 |
5.7 |
13 |
ברזל |
9 מ"ג |
4.2 |
1.4 |
1.35 |
מגנזיום |
20 מ"ג |
20 |
21 |
20 |
אבץ |
7.3 מ"ג |
4.4 |
3 |
2.4 |
B6 |
0.3 מ"ג |
0.12 |
0.23 |
0.2 |
B12 |
7.3 מיקרוגרם |
1.9 |
0.24 |
0.2 |
כולסטרול |
242 מ"ג |
194 |
88 |
84 |