חפש
    ערך קלורי:
    600 קלוריות למנה
    חומרים ל-4 מנות:
    4 פרוסות חזה הודו

    1/2 כוס משמשים מיובשים פרוסים

    2 כוסות יין לבן יבש

    1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס

    4 כפות עלי כוסברה ופטרוזיליה קצוצים

    מלח ופלפל שחור

    מעט שמן זית לטיגון

    2 גזרים פרוסים

    1 כרשה, רק החלק הלבן, פרוסה

    1 פלפל ירוק פרוס

    50 גרם חצאי אגוזי מלך קלויים


    אופן ההכנה:
    • משרים את המשמשים כשעתיים ביין. מסננים ושומרים את היין.
    • מערבבים את המשמשים עם האגוזים ועשבי התיבול.
    • מתבלים במלח ופלפל.
    • יוצרים כיס בפרוסות העוף וממלאים בתערובת. מתבלים במלח ופלפל וקושרים בחוט או מהדקים בקסמי עץ.
    • מטגנים מכל הצדדים במחבת כבדה עם מעט שמן זית חם. מעבירים לתבנית אפייה.
    • מוסיפים למחבת את הירקות ומטגנים כדקה.
    • מוסיפים את היין שהפירות שרו בו. מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
    • מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות.
    • יוצקים לתבנית, מכסים ברדיד אלומיניום ואופים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות. מסירים את הכיסוי, מפזרים את חצאי האגוזים ואופים 10 דקות נוספות. חוצים את הגלילות ומגישים מיד, עם הרוטב.