חפש
    ערך קלורי:
    335 - 223 קלוריות למנה
    החומרים ל-6 מנות:
    800 גרם בשר הודו (גרונות, כנפיים, שווארמה, חזה)
    2 כפות שמן קנולה
    2 ליטר מים רותחים
    1 כף מלח ומעט פלפל לבן טחון
    2 בצלים קטנים
    2 גבעולי סלרי קצוצים גס
    2 גזרים פרוסים דק
    150 גרם שעועית ירוקה חתוכה גס
    150 גרם גרגרי אפונה ירוקה
    150 גרם פרחי כרובית
    צרור קטן של גבעולי פטרוזיליה קשורים
    1 כף רוטב סויה

    אופן ההכנה:
    • שוטפים את נתחי ההודו ומייבשים במגבות נייר. בסיר גדול מחממים את השמן ומטגנים את הבשר תוך בחישה, עד שהוא זהוב.
    • מוסיפים את המים והמלח ומביאים לרתיחה.
    • מוסיפים את הבצלים והסלרי, מכסים חלקית את הסיר.
    • מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים כשעה. במהלך הבישול מרחיקים את הקצף המצטבר.
    • מסננים את המרק ומחזירים לסיר. מוסיפים את הגזר, השעועית, האפונה והכרובית ומבשלים כרבע שעה.
    • חותכים את בשר ההודו ומחזירים למרק עם צרור הפטרוזיליה, מתבלים במלח, פלפל לבן ורוטב סויה, מחממים. מרחיקים את הפטרוזיליה ומגישים.