בשר עוף - ערכים תזונתיים (ל-100 גרם)
|
בשר ועור עם עצמות
|
חזה
(בשר בלבד, מבושל)
|
חזה
(בשר בלבד,מטוגן)
|
אנרגיה
|
144 קלוריות
|
151 קלוריות
|
187 קלוריות
|
חלבון
|
16 גר'
|
29 גר'
|
33
|
שומן
|
8 גר'
|
3 גר'
|
4.7
|
ברזל
|
0.76 גר'
|
0.88 מ"ג
|
1.14
|
מגנזיום
|
13 מ"ג
|
24 מ"ג
|
31
|
אבץ
|
1.2 מ"ג
|
0.97 מ"ג
|
1.1
|
ויטמין B6
|
0.14 מ"ג
|
0.33 מ"ג
|
0.64
|
ויטמין B12
|
0.13 מיקרוגרם
|
0.23 מיקרוגרם
|
0.4
|
כולסטרול
|
235 מ"ג
|
77 מ"ג
|
91
|
|
ירך
(בשר בלבד, מבושל)
|
כבד מבושל
|
כנף מבושלת
(בשר, עור ועצמות)
|
אנרגיה
|
185 קלוריות
|
157
|
129
|
חלבון
|
26 גר'
|
24
|
12
|
שומן
|
8 גר'
|
5.5
|
9
|
ברזל
|
1.4 גר'
|
8.5
|
0.6
|
מגנזיום
|
21 מ"ג
|
21
|
8
|
אבץ
|
2.8 מ"ג
|
4
|
0.8
|
B6
|
0.21
|
0.6
|
0.1
|
B12
|
0.23 מיקרוגרם
|
19.4
|
0.09
|
כולסטרול
|
89
|
631
|
36
|
|
כנף מבושלת
(בשר בלבד)
|
כרע מבושל (בשר ועור)
|
כרע מבושל
(בשר בלבד)
|
אנרגיה
|
181 קלוריות
|
232
|
119
|
חלבון
|
27 גר'
|
23 גר'
|
19.6
|
שומן
|
7 גר'
|
14
|
4
|
ברזל
|
1.12 מ"ג
|
1.4
|
1.0
|
מגנזיום
|
18 מ"ג
|
19
|
24
|
אבץ
|
2 מ"ג
|
2.3
|
1.9
|
B6
|
0.3 מ"ג
|
0.17
|
0.3
|
B12
|
0.22 מיקרוגרם
|
0.19
|
0.35
|
כולסטרול
|
74 מ"ג
|
84
|
83
|
|
לבבות מבושלים
|
קורקבנים מבושלים
|
שוק מבושל (בשר בלבד)
|
שוק מבושל (בשר ועור)
|
אנרגיה
|
185 קלוריות
|
153
|
170
|
220
|
חלבון
|
26 גר'
|
27
|
27
|
24
|
שומן
|
8 גר'
|
3.6
|
5.7
|
13
|
ברזל
|
9 מ"ג
|
4.2
|
1.4
|
1.35
|
מגנזיום
|
20 מ"ג
|
20
|
21
|
20
|
אבץ
|
7.3 מ"ג
|
4.4
|
3
|
2.4
|
B6
|
0.3 מ"ג
|
0.12
|
0.23
|
0.2
|
B12
|
7.3 מיקרוגרם
|
1.9
|
0.24
|
0.2
|
כולסטרול
|
242 מ"ג
|
194
|
88
|
84
|