חפש

    10 לביבות

     

    2 מצות

    רבע כוס חלב או מים

    2 ביצים

    חצי סלסילת פטריות שמפיניון פרוסות דק

    70 גרם מוצרלה מגוררת גס

    3 כפות עירית קצוצה

    חצי כפית מלח

    רבע כפית פלפל שחור

    רבע כוס שמן חמניות או קנולה לטיגון

     

    שוברים לקערה בינונית מצות, מוזגים חלב או מים ומשרים לכמה דקות, מערבבים מידי פעם. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב. מחממים שמן במחבת גדולה. בעזרת כף נוטלים מן הבלילה ומניחים בשמן החם, מנמיכים את האש לבינונית ומטגנים 2-3 דקות או עד הזהבה עמוקה מכל צד. מעבירים לניר סופג ואוכלים מיד, חם חם.

    עוד מתכונים של לימור לניאדו תירוש בבלוג מטבח מקומי