1513
דוחות מבוקרים
דף הבית
מצגות
קישורים
אודות המועצה
מכרזים
צור קשר
עבור לאתר המגדלים
Русский
English
בריאות ותזונה נכונה
הרצאת ד"ר רני פולק בנושא רפואה במטבח
ד"ר אולגה רז - סרטונים קצרים בנושא תזונה נכונה
ביצים
עוף והודו
אוכלים בטוח
איך מזהים ביצה טריה?
ביצה - אוכלים בטוח
עצות לטיפול בעוף לפני בישול
שאלות ותשובות
מתכונים
מחקרים וכתבות
מכון יסודות שאלות מפתח
איך מכינים חזה הודו עסיסי?
מחקר מנפץ את מיתוס הכולסטרול
ביצי על
הכל על כולסטרול
חיים בשלום עם ביצה ליום
ביצה הינה "תחנת-כוח" בריאותית
10 יתרונות בריאותיים של ביצים
השפעת מזון על רמת הכולסטרול בדם
חוקרים: אכילת ביצים בכמות גדולה מותרת
כמה ביצים בשבוע זה עדיין בריא?
מידע לדיאטניות
ערכים תזונתיים
טיפים לקיץ
המקור 1
המקור 2
המקור 3
המקור 4
המקור 5
דף הבית
מתכונים
מתכוני עוף
קציצות עוף ברוטב עגבניות ורימונים
קציצות עוף ברוטב עגבניות ורימונים
החומרים ל-8 מנות:
1 ק"ג בשר עוף טחון
2 שיני שום כתושות
2 ביצים
4 כפות פירורי לחם (עדיף מבייגלך עם שומשום מרוסקים)
1 כף אבקת מרק עוף
2 כפות קטשופ או עגבנייה מרוסקת
מלח ופלפל שחור גרוס גס
שמן לטיגון
לרוטב:
100 גרם רסק עגבניות
800 גרם עגבניות קלופות קצוצות
ענפי תימין
3-2 כפות חריסה
6 כפות רכז רימונים
ההכנה:
מערבבים יחד את כל מרכיבי הקציצות עם שתי כפות מים. משהים כ-10 דקות.
מחממים מחבת כבדה עם מעט שמן ומנמיכים את האש לבינונית. בידיים רטובות יוצרים קציצות עגולות או מוארכות ומטגנים מעט משני הצדדים, רק עד שהקציצות זהובות.
בסיר כבד, גדול ושטוח מביאים לרתיחה את רסק העגבניות עם כוס מים. מוסיפים את העגבניות, התימין, החריסה ורכז הרימונים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים 5 דקות.
מסדרים את הקציצות בשכבה אחת בתוך הרוטב, מכסים את הסיר ומבשלים כשעה על אש נמוכה, עד שרוב הנוזלים נספגים.