1636
דוחות מבוקרים
דף הבית
מצגות
קישורים
אודות המועצה
מכרזים
צור קשר
עבור לאתר המגדלים
Русский
English
בריאות ותזונה נכונה
הרצאת ד"ר רני פולק בנושא רפואה במטבח
ד"ר אולגה רז - סרטונים קצרים בנושא תזונה נכונה
ביצים
עוף והודו
אוכלים בטוח
איך מזהים ביצה טריה?
ביצה - אוכלים בטוח
עצות לטיפול בעוף לפני בישול
שאלות ותשובות
מתכונים
מחקרים וכתבות
מכון יסודות שאלות מפתח
איך מכינים חזה הודו עסיסי?
מחקר מנפץ את מיתוס הכולסטרול
ביצי על
הכל על כולסטרול
חיים בשלום עם ביצה ליום
ביצה הינה "תחנת-כוח" בריאותית
10 יתרונות בריאותיים של ביצים
השפעת מזון על רמת הכולסטרול בדם
חוקרים: אכילת ביצים בכמות גדולה מותרת
כמה ביצים בשבוע זה עדיין בריא?
מידע לדיאטניות
ערכים תזונתיים
טיפים לקיץ
המקור 1
המקור 2
המקור 3
המקור 4
המקור 5
דף הבית
מתכונים
מתכוני ביצים
שקשוקה
שקשוקה
החומרים ל-6-4 מנות:
1 בצל
2 פלפלים אדומים
1 פלפל ירוק
שמן זית לטיגון
1/2 פלפל חריף פרוס דק
4 עגבניות קלופות פרוסות לרוחב
מלח ופלפל שחור גרוס גס
6 ביצים
ההכנה:
פורסים את הבצל לפרוסות דקות ומפרידים לטבעות. חוצים את הפלפלים, מרחיקים גבעול וגרעינים ופורסים דק לרוחב.
במחבת כבדה מחממים היטב שמן זית ומטגנים את טבעות הבצל על אש גבוהה, רק עד שהן מתחילות להזהיב. מוסיפים את הפלפלים, גם החריף וממשיכים לטגן, מנמיכים מעט את האש ומטגנים עד שהפלפלים רכים. מוסיפים את העגבניות ומבשלים כ-10 דקות נוספות, עד שהעגבניות רכות. מדי פעם מערבבים. מתבלים.
שוברים את הביצים ומניחים אותן על הירקות. מכסים את המחבת במכסה ומבשלים כ-3 דקות, עד שהחלמון מתייצב. מגישים מיד.