חפש
    ערך קלורי:
    180 קלוריות למנה
    (ללא הפיתה/הטאקו)
    החומרים ל-12 טאקו או חצאי פיתה:
    750 גרם חזה הודו חתוך לרצועות דקות
    1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר
    1 שן שום כתושה
    2 כפות רוטב סויה
    1 כף דבש
    1 בצל ירוק פרוס
    מעט צ'ילי
    12 טאקו או חצאי פיתה
    1 חסה ערבית פרוסה דק

    אופן ההכנה:
    • מחממים היטב מחבת כבדה ומרססים בספריי שמן. מוסיפים את נתחי ההודו, הג'ינג'ר והשום ומטגנים מספר דקות תוך בחישה, עד שהבשר זהוב. מנמיכים את האש.
    • מוסיפים את רוטב הסויה, הדבש, הבצל הירוק והצ'ילי ומבשלים כ- 5 דקות, מדי פעם בוחשים.
    • מחלקים את התערובת לטאקו או לפיתות ומוסיפים חסה קצוצה, מגישים מיד.